Țigări de contrabandă, depistate de polițiști în Piața Mihai Viteazul

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 29, 2018 with No Comments

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat penru contrabandă.

În urma activităților desfășurate de polițiști, ieri, în Piața Mihai Viteazul, a fost depistat un bărbat de 34 de ani, din Arad, în timp ce oferea spre comercializare, dintr-un autoturism, 4.600 de țigarete de diferite mărci, netimbrate și timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă, în valoare de aproximativ 2.300 de lei.

Întrega cantitate de țigarete a fost indisponibilizată de polițiști în vederea continuării cercetărilor, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de contrabandă.

 A acroșat un autoturism, fiind sub influența alcoolului

Polițiștii Biroului Rutier cercetează un bărbat care a condus sub influența alcoolului.

Polițiștii cercetează un bărbat de 40 de ani, din Arad, care, în timp ce se deplasa pe strada Constituției din municipiu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând pe sensul opus și acrosând un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 24 de ani, din Arad.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, însă, în urma testării cu aparatul alcooltest a celor doi conducători auto, s-a constatat că bărbatul de 40 de ani avea o alcoolemie de 0,72 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației.

 

Polițiștii rutieri în acțiune

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 118 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei.

Dintre acestea, 36 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 82 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

 

 

 

No Comments

Comments for Țigări de contrabandă, depistate de polițiști în Piața Mihai Viteazul are now closed.