Tigări netimbrate în valoare de 240.000 lei, descoperite la Nădlac

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on octombrie 05, 2013 with No Comments

La vama Nădlac poliţiştii de frontieră arădeni au confiscat peste 399.000 de ţigări pe care, un tânăr de 24 de ani, din Harghita, care s-a prezentat, vineri seara, la Punctul de Trecere a Frontieri Nădlac, pe sensul de intrare în ţară, intenţiona să le introducă ilegal în ţară. La controlul specific efectuat de poliţiştii de frontieră asupra autoutilitarei conduse de tânăr au fost descoperite în partea frontală a dubei, după un perete fals, 399.400 de ţigări, pachetele în care se aflau acestea fiind marcate cu timbru sârbesc. Şoferul a declarat că intenţiona să le vândă în ţara noastră pentru a obţine profit.

Produsele au fost confiscate iar autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

Poliţiştii de frontieră arădeni i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, peste limita legală.

No Comments

Comments for Tigări netimbrate în valoare de 240.000 lei, descoperite la Nădlac are now closed.