Tenismenele de la CSM Arad departe de finala Superligii Naţionale

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 15, 2013 with No Comments

Tenismenele de la CSM Arad se pare că au spus pas în ce priveşte ace derea în finala Superligii Naţionale pe echipe la tenis de masă. În turul semifinalelor, sportivele pregătite de  Cristian Dodean au cedat cu scorul de 1-5 la Hidroconstrucţia Slatina.. În componenţa Bernadett Balint – Bianca Crişan – Andreea Fistyulof, echipa arădeană a fost depăşită clar, la capătul unei confruntări în care singurul punct a fost adus de Balint, învingătoare în faţa Dianei Lupu. Vedetele incontestabile ale gazdelor, Irina Ciobanu şi Adina Diaconu, ambele componente de lot naţional, au făcut legea, tranşând în mare măsură soarta calificării în marea finală.

“A fost un meci greu, în care fetele au intrat  timorate, jucând cu frică. Probabil şi-a pus amprenta presiunea şi miza jocului, dar nu înţeleg de ce, pentru că noi nu aveam ce pierde, Slatina era favorită. Mă aşteptam să pierdem mai strâns, cu 5-3 sau 5-4. Şansele de calificare în finală sunt minime, obiectivul în retur este de a obţine victoria. Chiar dacă nu ne vom califica, vom juca pentru medalia de bronz, cel mai probabil cu Dumbrăviţa, care a câştigat cu 5-4 în manşa tur cu Bistriţa”, a declarat antrenorul coordonator al CSM Arad, Cristian Dodean.

Manşa retur a semifinalei cu Hidroconstrucţia Slatina este programată pe 27 aprilie, laArad. Veşti mai bune, dar dinspre un eşalon inferior, vin de la băieţi, acolo unde CSM Arad a dispus în două rânduri cu 5-1 de echipa din Târgu Secuiesc.

 

No Comments

Comments for Tenismenele de la CSM Arad departe de finala Superligii Naţionale are now closed.