Târgul de Primăvară

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on martie 12, 2015 with No Comments

Târgul de Primăvară 2015 organizat de Primăria Municipiului Arad în centrul orașului se va desfășura în perioada 28 martie-15 aprilie. Târgul va fi amenajat pe str.Romul Veliciu (adiacentă Palatului Administrativ).

Comercianții interesați să participe pot depune cereri în perioada 16 -20 martie la Serviciul Relații cu Publicul al Primăriei Municipiului Arad. Cererile de desfășurare a comerțului în cadrul Târgului vor fi însoțite de documente justificative (copie autorizație de funcționare conf. Legii 359/2004 și OUG 44/2008 vizate pe anul în curs sau  certificat conf. Legii 31/1990, lista produselor ce se vor comercializa și fotografii ale produselor). Amplasamentele de vânzare se atribuie în limita locurilor disponibile (20 căsuțe), în ordinea numerelor de înregistrare a cererilor aprobate.

În  cadrul Târgului de Primăvară se vor comercializa articole specifice sărbătorilor pascale (ouă încondeiate, flori, decorațiuni și ornamente de sezon, icoane), jucării, antichități, anticariat, produse de patiserie și se vor desfășura activități de alimentație publică.

No Comments

Comments for Târgul de Primăvară are now closed.