Suporterii UTA-ei se mobilizează în debutul campaniei de vânzare a abonamentelor: „Onoarea de a ne rezerva un loc în noua noastră casă!”

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on august 19, 2020 with No Comments

Începând de  mâine, de la ora 11.00, clubul UTA pune în vânzare abonamente pentru stagiunea 2020-2021, cea a revenirii alb-roșiilor pe prima scenă a fotbalului românesc. Prima zi este dedicată foștilor abonați, iar de vineri, campania de vânzare este deschisă și pentru restul fanilor. Aceștia pot achiziționa abonamentele de la arena „Francisc Neuman”, între orele 11.00-19.00, dar au și posibilitatea de a-și prenota un loc on-line.

O dată cu demararea campaniei, Suporter Club UTA a venit cu un mesaj de mobilizare pentru susținătorii „Bătrânei Doamne”:

„Dragi suporteri, dragi arădeni

Clubul UTA a anunțat pentru mâine demarararea campaniei de vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2020-2021. Dincolo de mândria oricărui suporter de a fi abonat al clubului pe care îl susține, contextul pe care îl traversăm face ca în acest moment achiziționarea unui abonament să fie mult mai importantă decât de obicei.

Suntem conștienți că e un efort pentu fiecare dintre noi să investim o sumă de bani fără a avea parte, pe moment, de beneficiul de a ne vedea echipa pe stadion. Însă devotamentul pentru clubul pe care îl iubim precum și onoarea de a ne rezerva un loc în noua noastră casă, pe care o așteptăm de mai bine de 6 ani, sunt resorturi care, credem noi, ne pot determina să facem acest sacrificiu. Pentru că, până la urmă, dragostea fără sacrificiu este doar o vorbă goală.

E timpul ca fiecare dintre noi să dovedească prin fapte eticheta de „utist” și, de ce nu, de „arădean”. Haideți să răspundem pozitiv acestui apel, cu atât mai mult cu cât trăim momente care ne îndeamnă în sfârșit la optimism, după atâtea încercări. Să ne revedem în curând la intrarea în stadion, arătând cu mândrie abonamentul, această carte de vizită a oricărui suporter. O merită UTA, dar o merităm și noi cu toții.

Pentru noi doar UTA contează!”

Suporter Club UTA

No Comments

Comments for Suporterii UTA-ei se mobilizează în debutul campaniei de vânzare a abonamentelor: „Onoarea de a ne rezerva un loc în noua noastră casă!” are now closed.