Succes la prima ediție a Festivalului Tradițiilor de Iarnă de la EXPO Arad

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , , , , , ,

Published on decembrie 12, 2014 with No Comments

Iscusința în prepararea produselor tradiționale de Ignat a fost premiată în cadrul Festivalului Tradițiilor de Iarnă organizat ieri, 11 decembrie 2014, la EXPO Arad. 26 de participanți s-au întrecut la concursul Cei mai gustoși cârnați, iar 8 echipe au concurat pentru cele mai bune preparate:  jumara de aur, caltaboșul anului și cina porcului.

Premiul I pentru cei mai gustoși cârnați a fost câștigat de echipa studenților Universității de Vest “Vasile Goldiș” din Arad de la specializarea Silvicultură. Pe locul II s-a situat echipa Moara cu Noroc, în timp ce pe a III-a poziție s-a clasat Doma Art.

Jumara de aur a fost preparată anul acesta de Soreli Group, Caltaboşul Anului de Doma Art, iar cea mai delicioasă cină a porcului a fost gătită de Filiala Județeană a Confederației Patronatului Român.

Însă cel mai mare premiu al concursului a fost oferit pentru cea mai originală echipă. Juriul a analizat și a decis: Doma Art a fost cea mai pregătită echipă la prima ediție a Festivalului Tradițiilor de Iarnă de la EXPO Arad.

“Pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad prima ediție a Festivalului Tradițiilor de Iarnă s-a încheiat cu succes. A fost un început al unui eveniment care va promova tradițiile și obiceiurile de Ignat și va încuraja munca în echipă, dar mai ales buna dispoziție. În 2015 preconizăm că numărul echipelor înscrise va crește substanțial”, a declarat Adrian S. NEGRAU, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

[nggallery id=260]

No Comments

Comments for Succes la prima ediție a Festivalului Tradițiilor de Iarnă de la EXPO Arad are now closed.