Stardust Neymor, noul software de gestiune Arad & program contabilitate Arad

Written by admin. Posted in Utile

Published on ianuarie 25, 2020 with No Comments

Sofware-ul de gestiune si salarii Stardust Neymor
Software-ul are indexi adecvați pentru toate listele și interogarile prevăzute în aplicație ceea ce-l face foarte rapid, algoritmii de căutare sunt optimizați.

Software-ul este compatibil de la Windows XP pe 32 de biți până la Windows 10 pe 64 de biți ! Se instalează în Program files și se poate dezinstala.

Software-ul funcționează în rețea sau pe calculatoare independente și este stabil chiar și la pene de curent în absența unor power-source !

Funcționalități Software de gestiune Arad & salarii Arad
Software-ul din Arad este testat pe câteva firme mai mari sau mai mici din Arad și din țară, de exemplu salariile se calculează cu acest program la peste 200 de firme ! Este construit pe principiul ca fiecare document sa fie cules o singura dată, iar informațiile să fie transpuse în toate locurile necesare, de exemplu o factură de furnizor este culeasă și se întocmește recepția care se poate lista, dar informația afectează imediat stocul și fișa de evidență a furnizorului respectiv. Documentul este contat pe loc în funcție de natura contului de activ, deci există și nota contabilă adecvată ! Software-ul din Arad este testat pe câteva firme mai mari sau mai mici din Arad și din țară, de exemplu salariile se calculează cu acest program la peste 200 de firme ! Este construit pe principiul ca fiecare document sa fie cules o singura dată, iar informațiile să fie transpuse în toate locurile necesare, de exemplu o factură de furnizor este culeasă și se întocmește recepția care se poate lista, dar informația afectează imediat stocul și fișa de evidență a furnizorului respectiv. Documentul este contat pe loc în funcție de natura contului de activ, deci există și nota contabilă adecvată !

Intretinere post-garanție

Întreținerea post-garanție a programelor software furnizate se poate face prin două modalități de colaborare:

 • În baza unui contract de asistență tehnică pe timp de un an.
 • Pe baza unor comenzi ferme atunci când se schimbă ceva în legislație sau se dorește ceva nou în programele furnizate. Deosebirea principală între cele două posibilități este aceea că în baza contractului, orice schimbare legislativă este rezolvată în maximul de 3 zile lucrătoare, iar pe baza comenzii ferme în maximul de 7 zile.

De asemenea tarifele pe oră pentru modificările de program sunt diferite, cel pe bază de contract fiind cu 15 % mai mic decât cel pe bază de comandă.

O echipa mica cu potential mare

Firma de software Arad Stardust Neymor are în acest moment un administrator unic cu studii superioare economice și o experiență de 8 ani ca director de marketing într-o altă firmă furnizoare de software și doi salariați cu studii superioare în informatică, unul cu peste 30 de ani de experiență în producția de software orientat client, iar celălalt cu 8 ani de experiență în producția de software orientat client. În fapt, firma este o afacere de familie, ceea ce asigură transmiterea neîngrădită a experienței acumulate în timp atât în ceea ce privește elaborarea softului, a cunoașterii legislației contabile, fiscale și a muncii, cât și a contabilității efective incluse în soft.

Pachetul de software Premium contine:

 • Clienti
 • Gestiune
 • Casa banca
 • Furnizori
 • Mijloace fixe
 • Salarii
 • Debitori / Creditori
 • Contabilitate generala
 • Contabilitate de gestiune
 • Pachet asistenta tehnica

Va asteptam sa ne contactati pe: https://www.stardustneymor.ro/

No Comments

Comments for Stardust Neymor, noul software de gestiune Arad & program contabilitate Arad are now closed.