„Sindroame posturale, cauze sau efecte”, în organizarea Asociației Studenților și Absolvenților Fizioterapeuți din cadrul UVVG

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 30, 2017 with No Comments

3

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a găzduit, zilele trecute, workshop-ul „Sindroame posturale, cauze sau efecte”, organizat de Asociația Studenților și Absolvenților Fizioterapeuți din cadrul UVVG.

La evenimentul prezidat de Cristina Alexandra Tudura, președintele Asociație Studenților și Absolvenților Fizioterapeuți, au participat studenţi şi absolvenţi ai UVVG, invitatul de onoare fiind dr. Pop Marius Sorin, fizioterapeut, doctor în științe medicale.

Cristina Alexandra Tudura, președintele Asociație Studenților și Absolvenților Fizioterapeuți din Arad, a declarat: „Prin Asociația Studenților și Absolvenților fizioterapeuți din Arad s-a organizat primul workshop cu numele „Sindroame posturale, cauze sau efecte”, pentru studenții mediciniști din cadrul Facultății de Medicină, specializarea Balenofiziokinetoterapie și recuperare medicală. Am avut un invitat special din Oradea pe dr. fizioterapeut Sorin Pop, care a susținut acest eveniment. Ne dorim ca studenții și absolvenții Facultăţii de Medicină să aibă cât mai mult interes în ceea ce privește Asociația noastră și evenimentele viitoare pe care le vom organiza”.

Studenții sunt foarte interesați să afle noutățile în acest domeniu. Sunt foarte multe mituri, care încă circulă în sistemul sanitar, în ceea ce privește postura, ceea ce înseamnă să stai drept, sau cum că ar fi un gest pe care nu îl putem controla voluntar. Aceasta a fost tema prezentată, poate o noutate pentru mulți dintre studenți. În funcție de preferințele lor, vom mai organiza astfel de evenimente”, a precizat dr. Pop Marius Sorin, fizioterapeut, doctor în științe medicale.

No Comments

Comments for „Sindroame posturale, cauze sau efecte”, în organizarea Asociației Studenților și Absolvenților Fizioterapeuți din cadrul UVVG are now closed.