Serviciul Pașapoarte informează cetățenii

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on iunie 06, 2018 with No Comments

Depunerea cererilor pentru eliberarea paşapoartelor la S.P.C.E.E.P.S. ARAD se face numai în baza programării online pe pagina de internet a Instituţiei Prefectului-Judeţul Arad -www.prefecturaarad.ro-pasapoarte-programări online, respectiv a Direcţiei Generale de Paşapoarte Bucureşti – epasapoarte.ro-Programari.

Programarea online se face pe numele solicitantului de paşaport, iar în cazul în care depun cerere mai mulţi membri dintr-o familie, se face câte o programare pentru fiecare persoană.

Precizăm că, cetăţenii care se prezintă în vederea depunerii cererii de paşaport trebuie să achite, în prealabil, taxa reprezentând contravaloarea paşaportului numai pe numele titularului de paşaport, la instituţiile abilitate indicate pe pagina de internet a Instituţiei Prefectului-Judeţul Arad.

Taxa reprezentând contravaloarea paşaportului nu se poate achita la sediul Serviciului de Paşapoarte Arad.

Depunerea cererilor se poate face şi fără programare online, în baza bonului de ordine eliberat la ghişeul serviciului, dar presupune un timp de aşteptare la ghişeul de primiri cereri, iar numărul de bonuri este limitat la 68/zi, acesta fiind numărul maxim de cereri care pot fi procesate la un ghişeu într-o zi.

No Comments

Comments for Serviciul Pașapoarte informează cetățenii are now closed.