Sergiu Bîlcea : „Nu a făcut nimic pentru Arad, dar vrea preşedinte!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on iunie 24, 2019 with No Comments

Parlamentarul PSD Mihai Fifor se dovedeşte rupt de realitate. Acesta a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al României. Tupeul pesedist este taxat de Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.

Fifor nu a făcut nimic pentru Arad în calitate de senator şi de ministru, dar acum se vrea preşedintele României. Anunţul acesta arată nivelul foarte jos la care a ajuns PSD, dacă acest politician are curajul să-şi depună candidatura pentru o astfel de funcţie. Fifor este similar cu eşecul. Are zero proiecte reuşite pentru Arad, în calitate de senator şi ministru. A fost plimbat pe la ministere şi a reuşit să se facă de râs la Ministerul Apărării Naţionale, prin declaraţii iresponsabile cu privire la rachetele de la baza Deveselu, care au pus în dificultate diplomaţia României. Ultima ispravă a fost anunţul cu privire la o aşa-zisă fraudare a votului din 26 mai, cu privire la referendum.

În cel mai rău stil PSD, Fifor se gândeşte să fure alegerile din 26 mai, să conteste legitimitatea şi chiar valabilitatea votului prin care românii au spus nu corupţiei şi subordonării politice a justiţiei. De altfel, parlamentarul PSD a fost unul dintre apărătorii necondiţionaţi ai lui Liviu Dragnea, unul dintre cei care au tras România înapoi în ultimii ani. Fifor a demonstrat că pentru el politica nu se face cu responsabilitate şi măsură, înseamnă de fapt o fugă neîncetată pentru funcţii tot mai mari”, a declarat Sergiu Bîlcea.

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea : „Nu a făcut nimic pentru Arad, dar vrea preşedinte!” are now closed.