Sergiu Bîlcea: „Creșterea bugetului Ministerului Dezvoltării este obligatorie pentru a continua investițiile!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on decembrie 08, 2023 with No Comments

Dezbaterile legate de adoptarea bugetului au fost subiectul abordat de deputatul PNL Sergiu Bîlcea în cadrul conferinței de presă de azi.

„Nu avem un calendar definitiv, dar discuțiile în acest moment sunt să avem bugetul în dezbatere în perioada 18 – 22 decembrie. Mesajul nostru este acela că bugetul trebuie să fie axat pe investiții. PNL susține o creștere a alocărilor pentru Ministerul Dezvoltării, se discută în interiorul partidului despre o creștere a bugetului cu 60%, prin care trebuie să susținem un ritm bun al finanțării proiectelor prin Anghel Saligny, Compania Națională de Investiții și cofinanțările pentru utilizarea fondurilor europene. Prin programul Anghel Saligny avem în tot județul sute de proiecte de modernizare pe care le gestionează administrația locală. Creșterea bugetului Ministerului Dezvoltării este obligatorie pentru a continua investițiile. La Arad avem investiții majore în infrastructură și sănătate care trebuie să continue în ritm bun: drumul expres Arad – Oradea, centura de sud-est, calea ferată Arad – Timișoara – Caransebeș. În perioada în care guvernarea a aparținut PSD nu am avut proiecte majore, astăzi prin efortul echipei noastre Aradul se află pe harta investițiilor”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.

 

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea: „Creșterea bugetului Ministerului Dezvoltării este obligatorie pentru a continua investițiile!” are now closed.