Sergiu Bîlcea, către CNADNR: „ Apucați-vă odată de pasajele de pe centura Aradului!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 06, 2016 with No Comments

IMG_3675

„Apucați-vă odată de pasajele de pe centura Aradului!” – aceasta a fost principala solicitare formulată astăzi de dl. Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, dlui. Simion Horaţiu, director regional DRDP Timişoara, din cadrul CNADNR. Acesta din urmă a venit la Consiliul Județean Arad în vederea inventarierii principalelor probleme de la nivelul județului. Capul de afiș al dicuției l-au reprezentat pasajele și dorința fermă a Consiliului Județean de a le vedea finalizate.

„Nu numai Aradul este blocat, ci tot traficul înspre frontiera de Vest. Din anul 2012, când guvernul Ponta a retras finanțarea pasajelor, există acest blocaj! Fluxul auto înspre și dinspre autostradă este gâtuit la trecerile de cale ferată. Este o situație inacceptabilă, CNADNR trebuie să rezolve odată această problemă!” – a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad, dl. Sergiu Bîlcea.

Un subiect de discuție a fost legat și de autorizarea unei noi intrări de pe DN 7 în zona industrială Vest, pentru deblocarea circulației la orele de vârf.

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea, către CNADNR: „ Apucați-vă odată de pasajele de pe centura Aradului!” are now closed.