Sergiu Bîlcea : „Aradul păgubit din nou de PSD”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on octombrie 15, 2019 with No Comments

Guvernarea PSD desconsideră Aradul şi pe picior de plecare. Banii alocaţi pentru administraţiile locale la sfârşitul săptămânii pune din nou  Aradul la coada listei naţionale.

Aradul a primit 1,7 milioane de lei, în timp ce Călăraşi a primit 16 milioane, Bacău 29 de milioane, Craiova peste 30 de milioane iar Oneşti peste 9 milioane. Este o lipsă de respect şi lipsă de corectitudine, pe care PSD o arată faţă de Arad până în ultima clipă. Suntem printre primii la contribuţii la bugetul de stat şi printre ultimii la alocări bugetare, de aceea consider că Aradul este păgubit de PSD. Acest partid ia banii arădenilor şi îi duce spre clientela politică a partidului, spre baronii locali care ar trebui să aducă voturi pentru PSD. O parte importantă de responsabilitate o au parlamentarii PSD de Arad, Fifor, Căprar, Tripa şi Todor. Aceştia se luptă cu justiţia, între ei, cu partidele politice şi cu românii, dar nu se luptă niciodată pentru Arad şi arădeni.

Vedem din nou cât de important este că PNL a răsturnat această guvernare incompetentă şi incorectă. Rămâne ca arădenii să sancţioneze prin vot şi parlamentarii PSD, care au dovedit zero sprijin pentru Arad”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.

 

 

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea : „Aradul păgubit din nou de PSD” are now closed.