Seminarul “Noile modificări ale Codului Fiscal-facilităţi sau capcane”

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , , , , , ,

Published on februarie 05, 2013 with No Comments

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii – Filiala Arad în parteneriat cu Corpul Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania – (CECCAR) filiala Arad si Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” Arad organizează la Arad,  seminarul intitulat „Noile modificari ale Codului Fiscal – facilităţi sau capcane ?”

Perioada şi locul desfăşurării: 19 februarie 2013, orele 16 -20, Sala de conferinte a CECCAR Arad, bd. Revoluției, nr. 92, Arad.

Seminarul are ca principal scop să aducă la cunoştinţă întreprinzătorilor, specialiştilor în domeniul financiar-contabil, directorilor economici, managerilor companiilor, reglementările prevazute în legislaţia fiscală actuală şi modificată, clarificări şi răspunsuri, într-o abordare practică.

Beneficiind de profesionalismul specialistului  în fiscalitate, domnul Vasile Ioan Popa, formator CECCAR, inspector principal în  cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Arad, avem convingerea că, în contextul schimbărilor aduse de noile reglementări, prezenţa dumneavoastră la acest seminar va aduce un plus de profesionalism în activitatea financiar – contabilă a companiei pe care o reprezentaţi, prin schimbul de opinii din cadrul dezbaterilor libere şi prin abordările practice ale tematicii susţinute de către specialist, care va aborda tematici precum Impozitul la microintreprinderi, TVA la incasare, Noile proceduri de facturare etc.

La absolvirea cursului se obţine CERTIFICAT PARTICIPARE eliberat de către organizatori .

Participarea la seminar este contra cost, iar pentru firmele membre CNIPMMR si membrii CECCAR exista reduceri la taxa de participare.

Persoanele care se inscriu pana la data de 9 februarie, beneficiaza de asemena de o reducere.

Termenul limita pentru inscrieri este data de 16 februarie 2013, iar mai multe informatii despre conditiile de inscriere gasiti la nr. de telefon 0257/253757 sau pe e-mail la cursuri@imm-arad.ro

 

 

 

No Comments

Comments for Seminarul “Noile modificări ale Codului Fiscal-facilităţi sau capcane” are now closed.