Ședință festivă la Consiliul Local Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on august 22, 2015 with No Comments

falc

Asăzi, sala Ferdinand din Palatului Administrativ a fost găzda unei şedinţe festive, desfășurată în fiecare an, cu prilejul Zilelor Aradului.

Acordarea unor titluri de excelență şi distincţii pentru promotorii oraşului nostru, au fost principalele puncte de pe ordinea de zi, votate în unanimitate de consilierii prezenți.

După discursul primarului Gheorghe Falcă despre Arad, despre Cetate și Arad Capitală a Culturii 2021, s-a trecut la decernarea diplomelor celor nominalizați.

Pugilistul și pilotul de raliu, Mihai Leu a primit titlul Pro Urbe pentru contribuţia deosebită adusă în promovarea municipiului Arad, îndeosebi pentru implicarea acestuia în aducerea unei etape europene de raliu sub titulatura de Raliul Aradului. Premiu de excelență în domeniul artei a fost atribuit lui Carmen Lidia Vidu şi Attila Harsanyi. În domeniul muzical premiul a fost atribuit dirijorului Dorin Frandeş. Tot în cadrul muzicii, ușoare de data aceasta au mers către Lucian Teofil Boar şi Leonard Iorga. Pentru merite sportive a fost recompensat Andrei Marius Gag. În domeniul educației premiul a plecat către Tunde Horvath  Oenologul Geza Balla a fost recompensat pentru promovarea în ţară şi străinătate a produselor  viticole din Podgoria Aradului. Jurnalistul Paula Herlo a fost recompensată pentru performanţe de excepţie în domeniul jurnalismului, iar Sabin Chintoan pentru responsabilitate civică.

La final cei prezenți au ciocnit o cupă de șampanie în cinstea orașului de pe Mureș, odată cu Zilele Aradului

No Comments

Comments for Ședință festivă la Consiliul Local Arad are now closed.