Se poate înălța o cetate fără stâlpi de susținere, în speță, cu necredință? Trebuie să crezi în ceva, ca să poți zidi

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 13, 2014 with No Comments

 

Presedintele Partidului Conservator  Arad, Mircea Purcaru   le multumeste aradenilor inca o data pentru votul de incredere de care au dat dovada pe data de 2 noiembrie si totodata ii indeamna pe aradeni ca in data de 16 noiembrie sa vina in numar cat mai mare la vot- “Votul este cea mai importanta arma a cetateanului in democratie.”

Partidul Conservator impartaseste si promoveaza valorile,principiile democratice,valide in timp, pe de o parte, libertatea, toleranta,responsabilitatea,egalitatea de sanse,solidaritatea,ce definesc  “omul in raporturile, cu semenii sai.” Calauziti de astfel de repere, Alianta PSD-UNPR-PC, isi propune  sa construiasca  atent pentru viitor, schimband doar acolo unde este nevoie. Avem mult de lucru impreuna, iar mesajul acestei viziuni este un apel la dialog “consens si unire”.

           Victor Ponta vrea o Romanie mai buna,mai prospera, promoveaza valorile sale autentice, fie ca vorbim de traditii, credinta, istorie sau speranta in noile generatii. Tinerii sunt viitorul Romaniei, iar sansa noastra, ca tara, este sa le oferim acestora oportunitati reale “acasa” pe masura pregatirii lor.

Mircea Purcaru :  am incredere ca aradenii i-si vor exprima principile si valorile de care au dat dovada dea lungul timpului, toti suntem egali in drepturi, libertati si obligatii cetateni romani si europeni in acelasi timp.

No Comments

Comments for Se poate înălța o cetate fără stâlpi de susținere, în speță, cu necredință? Trebuie să crezi în ceva, ca să poți zidi are now closed.