Scrisoare deschisă adresată primarului Gheorghe Falcă de către Noua Dreaptă

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , , , ,

Published on octombrie 22, 2013 with No Comments

DOMNULE GHEORGHE FALCĂ,

Am aflat că sunteţi înscris în competiţia internă a PDL pentru candidatura la Preşedinţia României.

Constituţia României, la Tilul II, Drepturile, libertăţile şi îndatoririle fundamentale, în cadrul capitolului I, Dispoziţii comune, Articolul 16 – Egalitatea în drepturi, alineatele 3 si 4, vă dă posibilitatea să candidaţi pentru postul de preşedinte al României.

Competiţia internă a PDL nu ne priveşte. E treaba PDL-ului dacă vă desemnează pe dvs. Sau un alt pedelist. Respectăm democraţia şi o dorim REALĂ în România.

Ca organizaţie politică, NOI CEI DE LA NOUA DREAPTĂ FILIALA ARAD nu putem uita că, în calitate de Primar al Aradului, pentru 6 octombrie nu ne-aţi acordat DREPTUL CONSTITUŢIONAL (Constituţia României – art. 39!!!) de a comemora la Arcul de Triumf din Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare pe cei 40.000 de români asasinaţi mişeleşte în numele libertăţilor maghiare, în timp ce formaţiunii politico-culturale UDMR, formaţiunii extremiste Jobbick din Ungaria şi celor ce au venit la Arad cu steaguri arpadiene şi secuieşti, care cer deschis autonomia teritorială pe criterii etnice chiar în interiorul României, ca să nu mai vorbim în Ungaria, le-aţi acordat dreptul să manifesteze, ba chiar aţi luat cuvântul şi i-aţi aplaudat. Aţi dat dovadă astfel că sunteţi antiromân.

La fel, aţi promovat un proiect de hotărâre în C.L.M. Arad, prin care, sub motivaţia rezolvării parcărilor în zona centrală din Arad, doriţi să înlocuiţi Monumentul Ostaşilor Români din Piaţa Avram Iancu printr-o piramidă de sticlă.

Vă atragem atenţia că acest monument reprezintă jertfa Armatei Române pentru apărarea ŢĂRII. Nu vă permitem să distrugeţi memoria colectivă a eroismului Armatei Române. S-a dorit construcţia, aici în Piaţa Avram Iancu, a Noii Catedrale Ortodoxe din Arad, dar până şi Biserica Ortodoxă a înţeles că acest Monument al Eroilor trebuie să rămână în Piaţa Avram Iancu.

Cu acest proiect, propus de dvs., daţi dovadă încă o dată că nu aveţi nimic comun cu spiritul naţional de jertfă şi sacrificiu al Armatei Române şi că nu puteţi fi, în calitate de viitor preşedinte al României, Comandantul Suprem al Armatei.

Iată de ce, noi, cei de la Noua Dreaptă filialaArad, protestăm faţă de atitudinea dvs. antiromânească şi antinaţională şi vom cere tuturor autorităţilor să se opună, legal, faţă de acest proiect nedemn pentru Arad şi, de asemenea, vom transmite această scrisoare tuturor filialelor PDL din România pentru a nu vă acorda votul. Nu-i reprezentaţi pe românii adevăraţi prin faptele dvs. şi, astfel, nu meritaţi să deveniţi Preşedintele României.

CONDUCEREA NOUA DREAPTĂ FILIALAARAD

Dumitru Magureanu, Angel Popescu, Mircea Dinica .

No Comments

Comments for Scrisoare deschisă adresată primarului Gheorghe Falcă de către Noua Dreaptă are now closed.