Școala de Vară organizată în cadrul proiectului “Academia de Antreprenoriat – de la idee la afacere!”

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 04, 2013 with No Comments

În perioada 26-30 iunie 2013, s-a desfășurat la Moneasa, Școala de Vară – Antreprenoriatul o opțiune de carieră, organizată în cadrul proiectului “Academia de  Antreprenoriat – de la idee la afacere!” cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 al cărui beneficiar este Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – Filiala Arad în parteneriat cu Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din  Arad, Universitatea “Eftimie Murgu” Reşiţa, S.C. GO SERV S.R.L., Adhoc Conseils, Ente Acli Istruzione Professionale – EnAIP şi SOGESCA SRL.

Lucrările Școlii de Vară au fost deschise de către reprezentantul CNIPMMR,  Domnul  Vicepreședinte Mircea Purcaru, reprezentantul Universității de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad, Doamna Prorector Violeta Turcuș și reprezentantul Universității ”Eftimie Murgu” din Reșița, Doamna Decan Venera Manciu.

Evenimentul a reunit peste 40 de participanți din rândul întreprinzătorilor și persoanelor care doresc să inițieze o afacere din județele Arad, Maramureș, Satu-Mare, Hunedoara și Caraș-Severin.

Temele dezbătute au vizat etica în afaceri, tehnici și secrete de vânzare, decizii investiționale pentru întreprinzători, soluții pentru ieșirea din criză, antreprenoriatul verde, leadership-ul, responsabilitatea socială și alte teme de interes în domeniul antreprenoriatului. Acestea au fost transpuse prin seminarii, workshop-uri, sesiuni de prezentări cu participarea experților din țară și din străinătate, având rolul de a împărtăși participanților experiențele și bunele practici acumulate de-a lungul carierei.

 

 

No Comments

Comments for Școala de Vară organizată în cadrul proiectului “Academia de Antreprenoriat – de la idee la afacere!” are now closed.