SC Polaris M Holding a venit în întâmpinarea arădenilor cu ajutorul utilajelor destinate stropirii carosabilului cu apă

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on august 09, 2013 with No Comments

SC Polaris M Holding a venit în întâmpinarea arădenilor greu încercaţi de temperaturile de afară cu ajutorul utilajelor destinate stropirii carosabilului cu apă. În aceste zile caniculare, cele patru vehicule ale societăţii noastre, care sunt alocate acestei activităţi, au udat străzile Aradului cu nu mai puţin de 240.000 de litri de apă pe zi. Mai exact, în aceste ultime zile, în care temperaturile au depăşit 40 de grade Celsius, cele patru utilaje au ajuns la alimentat chiar şi de şase ori pe zi, fiecare dintre cisterne înmagazinând 10.000 de litri de apă.

Utilajele au intervenit nu doar pe principalele artere de circulaţie din oraş, ci şi pe străzile din cartiere, pe care accesul a fost permis datorită lăţimii carosabilului. Societatea noastră a încercat să intre pe toate străzile principale din cartiere, uneori însă accesul fiind imposibil datorită maşinilor parcate acolo.

Cea mai mare problemă a SC Polaris M Holding în privinţa udării carosabilului cu apă (ca măsură de luptă împotriva caniculei) este faptul că accesul la hidrantul de unde se alimentează utilajele este de multe ori blocat de vehicule mici, parcate chiar în dreptul sursei de apă. Alimentarea maşinilor se face la hidrantul situat pe strada Miron Costin. Societatea noastră le solicită respectuos arădenilor să nu mai blocheze accesul spre hidrant, pentru că acest fapt alterează activitatea de udare a străzilor din municipiu.

SC Polaris M Holding le garantează arădenilor că va acţiona şi pe viitor pe străzile din municipiu pentru a uda carosabilul şi pentru a face atmosfera din Arad mai uşor de suportat, în fiecare zi de vară, când temperaturile de afară depăşesc 25 de grade Celsius. Intervenţia are loc de obicei între orele 9.00-20.00, adică pe toată durata zilei, pe principalele artere de circulaţie din Arad, unele dintre acestea fiind udate şi de trei-patru ori pe zi.

No Comments

Comments for SC Polaris M Holding a venit în întâmpinarea arădenilor cu ajutorul utilajelor destinate stropirii carosabilului cu apă are now closed.