Sărbătoare de Crăciun – DAS ARAD

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , ,

Published on decembrie 21, 2018 with No Comments

Direcția de Asistență Socială Arad a organizat în perioada 19-21 decembrie 2018 o serie de acțiuni cu tema Sărbătoare de Crăciun. Participanții la aceste acțiuni au fost beneficiarii din cadrul centrelor din subordinea DAS, respectiv, copiii de la Centrul Curcubeu, tinerii de la Centrul Creativ, beneficiarii de la Centrul social cu destinație multifuncțională, vârstnicii de la Centrele de zi pentru vârstnici, beneficiarii Adăpostului de noapte.

Pe parcursul celor 3 zile ale evenimentului, centrele au îmbrăcat straie de sărbătoare, fiind pregătite pentru a-și prezenta programele artistice specifice sărbătorilor de iarnă, concursurile pe diverse teme, dans, desen, competiții diverse, toate acestea fiind acompaniate de acordurile colindelor de Crăciun.

Acest mod de a sărbători împreună cu beneficiarii de asistență socială este o oportunitate de a aduce zâmbete pe chipurile lor, dar și o ocazie pentru aceștia să cânte colinde, să spună poezii și să sărbătorească într-un cadru plăcut sărbătorile de Crăciun.

Director general,

Oana Pârvulescu

No Comments

Comments for Sărbătoare de Crăciun – DAS ARAD are now closed.