Samuel Caba: “În Arad s-au realizat multe. Dar cu ce costuri şi ce calitate?”

Written by florin coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on martie 09, 2016 with No Comments

caba (Copy)

Candidatul Mişcării Populare la Primăria Aradului, Samuel Caba, se arată nemulţumit de calitatea şi costurile lucrărilor de infrastructură executate în municipiu în ultimii ani.

“În rândul cetăţenilor există mitul că în Arad s-au făcut multe. Nu contest că au fost realizări, numai că pe costuri exagerate şi de proastă calitate, lucru pe care îl reclamă mulţi dintre cei cu care mă întâlnesc şi discut. De exemplu, chiar pe 8 Martie,când am  împărţit flori, inclusiv organizaţiilor de femei de la PSD şi PNL, o doamnă căreia i-am oferit o floare într-o staţie de tramvai mi s-a plâns că, după o ploaie zdravănă, când a traversat la staţia de la Teatru, a trebuit să ocolească băltoaca lată de câţiva metri care dădea direct în trecerea de pietoni. Motiv pentru care un poliţist i-a şi aplicat o amendă, fără să se lase înduplecat de explicaţiile sale” a declarat acesta.

„Există o serie de sesizări ale Camerei de Conturi Arad la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, referitoare la proasta administrare a municipiului. Ştiu că organele statului îşi fac datoria, dar consider că sunt dator să le arăt arădenilor pe ce s-au dus banii lor şi ai urmaşilor lor, având în vedere că au fost luaţi împrumut şi inclusiv copii noştri vor plăti. Mă voi interesa cât a costat fiecare lucrare şi cum a fost executată. Precizez încă odată, nu atac o persoană, pentru că aici este vorba despre un întreg aparat” a mai precizat Samuel Caba.

Samuel Caba consideră că este ridicol şi inutil să faci dezbateri cu cetăţenii după ce lucrările au fost recepţionate, în loc să le faci înainte, pentru ca beneficiarul, cetăţeanul din zona respectivă, să-şi poată spune opinia: „În loc de întâlniri cărora eu nu le văd rostul, cum e de exemplu cea pe tema curăţeniei de primăvară, administraţia ar putea organiza dezbateri cu arădenii despre investiţiile pe care vrea să le facă, să ştie şi cetăţeanul despre ce este vorba, să spună în ce fel îl afectează acestea, în bine sau în rău”.

No Comments

Comments for Samuel Caba: “În Arad s-au realizat multe. Dar cu ce costuri şi ce calitate?” are now closed.