Samuel Caba, candidatul PMP la Primăria Arad, vrea cele mai bune servicii medicale pentru arădeni

Written by florin coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on aprilie 07, 2016 with No Comments

DSC07978

„Mulţumesc arădenilor care au fost alături de noi la lansarea candidaţilor noştri şi îi mulţumesc în mod special şi președintelui Traian Băsescu care a afirmat că sunt o soluţie foarte bună pentru Arad. De asemenea îi mulţumesc şi domnului Gheorghe Seculici care a urcat pe scenă alături de noi“ a punctat Samuel Caba, candidatul PMP pentru Primăria Aradului, în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a continuat: „Este bine că în Arad sunt competiţii sportive. Însă în mandatul meu de primar voi gândi spaţii special amenajate pentru asemenea evenimente. De aceea, sunt împotriva soluţiilor improvizate, cum este cea de la fosta fabrică Tricoul Roşu, unde se va organiza evenimentul enduro de vineri. Şi aşa avem o mare nevoie de locuri de parcare, iar aici municipalitatea putea rezolva măcar parţial problema. Este o zonă foarte bună, lângă centru, foarte aproape de bănci, deci foarte circulată“.

Pe acelaşi subiect, Samuel Caba a mai spus că gândeşte un sistem de parcare subteran, asemenea marilor capitale europene, care să nu afecteze mediul înconjurător şi să protejeze spaţiile verzi. „Eu vreau să compar Aradul cu marile oraşe, nu cu Bradul. De aceea vreau ce este mai bun pentru arădeni. Vreau cele mai bune spitale, cele mai bune dotări, vreau şi am soluţii pentru reînverzirea oraşului“ a adăugat candidatul PMP.

Samuel Caba a precizat că este în discuţii avansate cu un mare specialist american pentru  găsirea unor soluţii viabile pentru arădeni în domeniul sănătăţii. “Asta este o prioritate, mai ales că Aradul ocupă o nefericită poziţie de top la bolile de inimă, cancer şi la TBC” a mai spus Samuel Caba.

În zilele următoare, Samuel Caba se va întâlni cu cetăţenii în mai multe cartiere ale Aradului, pentru a afla direct de la oameni care sunt priorităţile lor.

No Comments

Comments for Samuel Caba, candidatul PMP la Primăria Arad, vrea cele mai bune servicii medicale pentru arădeni are now closed.