S-a decis! Laurențiu Roșu este noul antrenor principal al UTA-ei

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , ,

Published on octombrie 10, 2016 with No Comments

auta

Clubul UTA anunță pe site-ul oficial semnarea unui contract, valabil până la sfinalul actualului sezon, cu Laurențiu Roșu. Înțelegerea se poate prelungi pe încă un sezon, de Liga I, în condițiile promovării.

Laurențiu Roșu îl va avea ca preparator fizic pe Francisco Ignacio Martinez Cabrera, cei doi urmând să conducă, marți dimineața, primul antrenament al UTA-ei, începând cu ora 10.30, pe arena ”Motorul”. La sfârșitul antrenamentului, de la ora 13.00, este programată o conferință de presă.

Laurențiu Roșu este născut pe 26 octombrie 1975, la Iași, consacrându-se ca jucător la Steaua București, în tricoul căreia a câștigat 11 trofee (5 titluri, 3 cupe, 3 supercupe). A doua parte a carierei și-a petrecut-o în Spania, unde a jucat la Numancia, Huelva și Cadiz, cu primele două evoluând în Primera Division. Între 1998 și 2007 a strâns 38 de selecții în echipa națională a României, pentru care a înscris 5 goluri.

Este la prima experiență ca „principal”, după ce și-a început cariera de antrenor în anul 2010, la FC Vaslui, unde l-a secondat pe spaniolul Juan Lopez Caro. Între 2012 și 2014 a activat la Petrolul Ploiești, în staff-urile lui Cosmin Contra și Răzvan Lucescu, iar în sezonul 2014-2015 a fost antrenor secund al lui Costel Gîlcă la Steaua București, campioană a României, câștigătoare a Cupei și a Supercupei în acel an.

Francisco Ignacio Martinez Cabrera s-a născut pe 12 septembrie 1989, în localitatea spaniolă Baeza. Este posesor al Licenței A UEFA și a mai lucrat împreună cu Roșu la Petrolul Ploiești. În 2014-2015 a activat în China, la Guangzhou RF, iar recent a făcut parte din staff-ul lui Victor Pițurcă la Al-Ittihad.

No Comments

Comments for S-a decis! Laurențiu Roșu este noul antrenor principal al UTA-ei are now closed.