„Ruleta rusească”, pe scena Teatrului de Vară

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: ,

Published on iulie 26, 2021 with No Comments

Miercuri, 28 iulie, începând cu ora 20.00, la Teatrul de Vară se joacă „Ruleta rusească”,

o adaptare scenică după poemul “Norul cu pantaloni” de Vladimir Maiakovsky, de / cu Ovidiu Niculescu.

RULETA RUSEASCĂ
de Vladimir Maiakovsky
Regia: Ovidiu Niculescu
Distribuția: Ovidiu Niculescu

Sinopsis

De ce “Ruleta rusească”? Simplu, pentru că în lumea de azi, ruleta rusească este jocul în care suntem obligați să trăim de către societate, de politică, de dogmele religioase și, din păcate, inclusiv de iubire.

Actorul Ovidiu Niculescu, care a deţinut rolul principal în lungmetrajul „Restul e tăcere” (regizat de Nae Caranfil), spune despre „Ruleta rusească”: „Este spectacolul care mă reprezintă cel mai mult dintre toate ca artist”.

Acces

Preț bilet: 5 lei

Biletele pot fi achiziționate de la Teatrul de Vară (str. Gheorghe Barițiu, nr. 16), în fiecare luni și marți, între orele 09.00 – 16.00, și miercuri, între orele 09.00 – 16.00 și 18.00 – 20.00, pentru spectacolul din săptămâna respectivă.

La spectacole pot participa persoanele vaccinate anti-covid, test RT-PCR negativ (max. 72 ore), test antigen rapid (max. 24 ore), persoanele trecute prin boală (max. 180 zile).
Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie), în limita a 200 de locuri.

No Comments

Comments for „Ruleta rusească”, pe scena Teatrului de Vară are now closed.