Rodel Rujan este câştigătorul etapei a III-a la Blitz

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , , , , ,

Published on martie 24, 2014 with No Comments

Campionatul Aradului la blitz și-a disputat deja și etapa a treia. Au participat 28 de jucători, printre care și opt șahiști din Nădlac. Interesant e faptul că până acum nici un jucător nu a reușit să se impună de două ori.

De această dată pe primul loc s-a situat Rodel Rujan (Sah Club Vados Arad) cu maximum de puncte – 9 (performanță realizată în etapa a doua și de Sandu Ungureanu). El a fost urmat in clasament de Mozes Ervin (Universitatea Arad) cu 7 puncte, urmat de un grup de 4 jucatori cu 6 puncte: Bogdan David (Vados), Alexandru Brosman (Universitatea), Marius Milian (Universitatea) si David Balaceanu (Vados). După trei etape, în clasamentul general pe primul loc este Bogdan David cu 84 puncte, urmat de Rodel Rujan cu 72 de puncte si de Ervin Mozes cu 69 puncte.

La Timișoara, a avut loc o nouă ediție a Cupei Mediator, competiție organizată pe trei secțiuni, sub 8 ani, sub 10 ani si sub 20 de ani. Aradul a avut 5 reprezentanti de la clubul Vados, toti cu o comportare foarte buna. La grupa de 10 ani, Pop Ioana – Cecilia a castigat medalia de argint la fete, cu 4 puncte din 7 partide. La 8 ani, cei 4 aradeni au fost printre protagonisti, terminand toti in prima parte a clasamentului. Cel mai bun la aceasta categorie a fost aradeanul David Nicodin (foto), care a terminat turneul cu 5,5 puncte din 7 partide. Locul trei i-a revenit unui alt reprezentant al clubului nostru, Rares Pragai cu 5 puncte. Rezultate bune au mai obtinut Flavius Sida si Razvan Unguroiu, ambii terminand concursul cu 4 puncte.

 

No Comments

Comments for Rodel Rujan este câştigătorul etapei a III-a la Blitz are now closed.