Restricții de circulație

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: ,

Published on septembrie 23, 2023 with No Comments

Execuția săpăturilor de canalizație necesare în cadrul proiectului ,,AMENAJARE TRASEU DE TRANSPORT PUBLIC DE CĂLĂTORI CU AUTOBUZUL, CARE SĂ ASIGURE LEGĂTURA PE ARTERELE URBANE ÎNTRE ZONA UTA ȘI STRADA ȘTEFAN CEL MARE” impun, în intervalul 25.09.2023 (ora 07:00) – 26.11.2023 (ora 20:00)  restricționarea traficului, doar pe o banda de circulație în intersecțiile de pe Calea Victoriei și cele de pe strada Andrei Șaguna, până la râul Mureș. Pentru montajul corpurilor de semafor și realizarea buclelor inductive, traficul va fi restricționat doar pe timp de zi.

Lucrările pentru canalizația tehnică din cadrul intersecțiilor mai sus menționate se vor desfășura în carosabil, zona trotuarelor și a spațiilor verzi. Traversările (pentru intersecțiile și stațiile de autobuz prevăzute) se vor executa prin săpătură deschisă conform proiectului avizat.

În intersecțiile semaforizate funcționale de pe str. A. Șaguna, este necesară demontarea instalației de semaforizare existente (demontare stâlpi, piconare fundații, refacere canalizație, etc) și punerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, timp în care intersecțiile nu vor funcționa, aproximativ 12-14 zile/intersecție.

Ne cerem scuze pentru disconfort și va mulțumim pentru înțelegere!

 

 

No Comments

Comments for Restricții de circulație are now closed.