Remiză muncită pe litoral!

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 20, 2021 with No Comments

UTA nu a venit cu mâna goală de pe malul mării, obținând o remiză cu Farul, 0-0, la capătul unui meci de muncă și luptă. „În funcție de ce se va întâmpla în teren vom putea discuta dacă un punct e sau nu bun. Vorbim de o echipă cu joc solid, tehnic, cu individualități” prefața Laszlo Balint partida cu trupa lui Gică Hagi, înainte de înfruntarea de la Ovidiu.

Dacă în defensivă arădenii au evoluat aproape fără greșeală, în schimb atacul s-a dovedit din nou „călcâiul lui Achile”. Șutul lui Batha reținut de Aioani, un alt șut al lui Ubbink care a căzut pe plasa porții, reluarea acrobatică sau șutul pripit ale lui Miculescu, ambele pe lângă, au însemnat prea puțin pentru a emite pretenții la trei puncte.

La cealaltă poartă, Balauru a avut doar câteva intervenții, la șutul lui Jefte și la centrările trimise în careul arădenilor, în rest compartimentul defensiv și-a făcut aproape perfect datoria. Spunem „aproape” având în vedere și faptul că bara l-a salvat pe Balauru la cea mai importantă ocazie constănțeană. Interesant este că în tânăra echipă lui Hagi, veteranul Larie a fost, la 34 de ani, cel mai bun jucător, fiind implicat atât în organizarea defensivă, cât și în atac, fiind prezent de câteva ori și la finalizare.

Senzația generală a fost că se mai putea juca până la deschiderea sezonului pe litoral și nimeni nu marca. Ca o concluzie în ton pozitiv să spunem că UTA revine cu un punct de pe terenul unei echipe cu o prestație totuși consistentă pe propria arena, un punct care înseamnă un start decent de retur.

Farul: Aioani – Dussaut (46 Radaslăvescu), Larie, Ghita, De Noijier – Artean, Purece (80 Sali), Boboc – Pitu (62 Dobrosavlevici), Jefte Betancor (80 Chitu), Fernandes (62 Ad. Petre).

UTA: Balauru – Vuckevic, Erico, Medjimorec Shlyakov – Batha, Passaglia (83 Vorobjovas) – Roger (89 Benga), Ubbink (83 Mercioiu), Miculescu (89 Bustea)- Dangubic (73 Antal).

Arbitri: Marcel Bârsan (București). Asistenți: Radu Ghinguleac (București) și George Neacsu (Câmpulung Muscel).

No Comments

Comments for Remiză muncită pe litoral! are now closed.