Regal pe tatami la finalul acestei săptămâni

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , ,

Published on decembrie 06, 2017 with No Comments

Sala Sporturilor „Victoria” programează la finalul acestei săptămâni o adevărată competiție „magnet” pentru iubitorii judo-ului din Arad, timp de două zile, sâmbătă și duminică, urmând să se desfășoare aici Ziua Judoului Arădean (la categoria U14), etapa a IV-a la Judo Euro League Regional (U16) și Cupa „CSM Arad-Pecica” (U10 și 12).

Manifestarea a fost prefațată printr-o conferință de presă la care au fost prezenți Silviu Turc, Arpad Nagy, Mihai Telechi (antrenori judo), Lucia Mihalache (director CSM Arad) și Ioan Coste (director CSȘ Gloria).

Aceștia au oferit informații legate de program, participanți, premii, totul completat de un succint bilanț al performanțelor judo-ului arădean în acest an, dar și de câteva repere ale sezonului viitor. Grație organizării ireproșabile a Cupei Europei 2017, categoria U21, Aradul a primit din partea Federației Române de Judo și a forului continental, organizarea și în 2018 a unei noi etape europene. Informația a fost oferită presei de către „Pușa” Mihalache, care a adăugat că mai multe cluburi, printre care și cele arădene, vor primi din partea FRJ câte 36 de saltele ce au fost utilizate doar la competiția internațională de la Arad. De asemenea, profesorul Mihai Telechi a anunțat că orașul nostru va fi între 23-25 februarie 2018 gazda Campionatului Național Under 18, competiție ce va avea loc la sala „UAV-Mihai Botez”.

Revenind la competiția de la finalul acestei săptămâni să precizăm că ea va debuta la ora 9.00, cu un moment demonstrativ în amintirea „părintelui judoului românesc”, Mihai Botez, moment oferit de discipolul său. shihan Pavel Milovan.

Ziua Judoului Arădean, ajunsă la a VII-a ediție, și Euro League Regional, la borna cu numărul cinci, vor debuta oficial în aceeași zi, la ora 10.00. Vor fi prezenți sportivi din șase țări, alături de cele ce participă în concursul regional – Serbia, Croația, Polonia și România – mai fiind prezente cluburi din Germania și Austria. Primii 20 de sportivi din Euro League Regional vor fi premiați, etapa de la Arad fiind ultima din acest an. Duminică, în a doua zi a competiției, pe tatami vor păși cei mai mici practicanți ai judoului, ce vor concura pentru medaliile Cupei „CSM Arad-Pecica”, aflată la ediția a IX-a.

No Comments

Comments for Regal pe tatami la finalul acestei săptămâni are now closed.