Record de participanți la Bulci Fest 2022

Written by admin. Posted in Cultura, Top News

Published on august 11, 2022 with No Comments

Organizatorii au tras linie și au făcut bilanțul festivalului de folk – rock care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Bulci.

Potrivit estimărilor, numai în prima seară a fost depășită cifra de 4000 de participanți, ceea ce reprezintă recordul de până acum în ceea ce privește publicul prezent la festival într-o singură zi. În cea de a doua seară, la Bulci au fost aproximativ 3000 de persoane.

Atmosfera a fost, ca de obicei, deosebită, amintind de Woodstock.

„În final, remarcăm cu toții amploarea pe care a luat-o acest festival, care crește de la an la an grație eforturilor unor oameni inimoși, cărora vreau să le mulțumesc pentru implicare. Este vorba în primul rând de primarul Ion Micurescu și viceprimarul Ladislau Heleport, care ne-au lăsat să transformăm satul Bulci, timp de două – trei zile pe an, în cea mai mare comunitate hippie din România. Apoi, gândurile mele se îndreaptă spre Silviu Turc, datorită căruia am avut grupuri sanitare noi, tricouri și alte suveniruri, dar și nume noi și cu rezonanță pe scenă. Vreau să-i mulțumesc, de asemenea, lui Filip Miuțescu, care ne susține «nebunia» an de an. De asemenea, lui Ciprian Suărășan, lui Marian Melinte, oameni care ne sunt alături de multă vreme, ajutându-ne total dezinteresat să construim «fenomenul Bulci». Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc artiștilor pentru nivelul ridicat al spectacolului oferit și, bineînțeles, celor aflați la pupitrul tehnic, Cosmin Harbei și Luci Chîrlan, care fac, la fiecare ediție, o muncă deosebită, având o contribuție majoră la reușita festivalului. Și lui Bela Vekas vreau să-i mulțumesc, pentru că a devenit parte din acest fenomen, grație ei munca de prezentare a evenimentului fiind dusă la un alt nivel”, a spus jurnalistul Orlando Toader, unul dintre organizatori.

Pe scena de la Bulci au urcat, în cele două seri de neuitat, Nicu Alifantis & Răzvan Mirică, Mircea Baniciu & Band, Adrian Ivanițchi, Mircea Bodolan, Dorin Andone, Teo Boar și Vlady Cnejevici, Claudia Șerdan, Raul Silaghi, Florin Săsărman, Romeo Mocanu, Daniel Julean & Nicoleta Brola, Corso, Ale & Fly, Monica Cojocaru, Florian Jianu, Oliver Goilean, Anastasia Maria Solomie, Raul Nica, Miruna, Medena, Ambra și Iulia Nemeș.

Foto: Octavian Iancu

No Comments

Comments for Record de participanți la Bulci Fest 2022 are now closed.