Răzvan Trif a semnat cu UTA

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 19, 2024 with No Comments

Sosit la Arad la începutul acestui an, la reunirea lotului „Bătrânei Doamne”, Răzvan Trif l-a convins pe Mircea Rednic că poate fi o soluție viabilă pentru flancul stâng ala apărării.

Fotbalistul de 26 de ani a jucat în cele două amicale ale iernii, ambele disputate în Ungaria, 1-0 cu Ajka și 0-3 cu Honved. A fost folosit fie ca fundaș stânga clasic, fie ca fotbalist de bandă în sistemul cu trei apărători. El și-a trecut în cont alte 60 de minute în eșecul echipei de tineret, 0-4 la Covaci, cu CSC Dumbrăvița, la mijlocul acestei săptămâni. Acolo unde a evoluat alături de tinerii Vraciu, Iurasciuc, Stanciu sau Kyrychenko, toți prezenți în cantonamentul și amicalele acestei ierni, cu echipa de seniori.

Clubul UTA a anunțat oficial transferul lui Trif, care în prima parte a sezonului a evoluat pentru ACS Mediaș, grupare din Liga 3, ce încearcă să țină „steagul sus” după dispariția celor de la Gaz Metan:

„Bun venit, Răzvan Trif!

UTA și jucătorul Răzvan Trif au ajuns astăzi la un acord cu privire la un contract valabil pe un an și jumătate.

Fundașul lateral în vârstă de 26 de ani s-a născut pe 9 octombrie 1997, la Jidvei. Fotbalistul poate evolua atât ca fundaș, cât și mijlocaș, în banda stângă a terenului.

A trecut pe la Gaz Metan Mediaș, Luceafărul Oradea, CS Mioveni și Universitatea Cluj. În total a adunat 100 de meciuri în Superligă, a înscris trei goluri și a oferit patru pase de gol.

Îi urăm bun venit și la cât mai multe reușite alături de noi!”

Este al doilea transfer al începutului de an pentru UTA, după cel al mijlocașului Ariel Lopez, sosit de la Oțelul Galați. Această mutare ridică și semne de întrebare legate de cealaltă opțiune a lui Mircea Rednic pentru această poziție din defensivă. Denis Dumitrașcu pare ieșit din grațiile antrenorului, chiar dacă nu definitiv. Acesta are șanse să continue la UTA doar în condițiile tot mai probabilei plecări a lui Aly Abeid, care a refuzat o prelungire a contractului, motivând că are alte două oferte mult mai bune. De urmărit!

No Comments

Comments for Răzvan Trif a semnat cu UTA are now closed.