Răzvan Cadar: „PSD a trimis în administrație unii oameni care habar nu au nici măcar de cele mai elementare noțiuni administrative”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 09, 2017 with No Comments

Incompetența pesediștilor vine în cascadă. La câteva zile după ce deputatul Tripa s-a făcut de râs pentru că nu știe să citească din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), consilierul județean Maruis Sulincean își dă și el cu stângul în dreptul, exact pe același subiect.

Sulincean vorbește, fără să înțeleagă despre ce este vorba în propoziție, despre anularea documentației tehnice pe drumul Bârsa-Moneasa, din dispoziția conducerii Consiliului Județean. E ca în Caragiale, de unde personajele gen Tripa și Sulincean par că ar fi evadat: și-ar dori ca documentația tehnică să se revizuiască, dar fără să se schimbe nimic!

Studiul a fost actualizat, nu anulat, așa cum greșit știu și susțin incompetenții din PSD. Procedura este pe SEAP, iar actualizarea a fost necesară pentru că expertiza tehnică și studiul geo din cadrul documentației tehnice  au valabilitate de numai doi ani, potrivit prevederilor legale. Cum cei doi ani de când a fost realizată documentația au expirat, studiile trebuie refăcute, ceea ce nu înseamnă că documentația se anulează, ci se actualizează.

„PSD a trimis în administrație unii oameni care habar nu au nici măcar de cele mai elementare noțiuni administrative și își demonstrează incompetența la absolut fiecare ieșire publică, declarație sau comunicat de presă. Consiliul Județean va depune la timp documentația tehnică pentru proiectele PNDL pe care le-a câștigat. Dar așteptăm de la parlamentarii PSD și consilierii județeni PSD să explice arădenilor de ce PSD a tăiat finanțarea pe cele trei tronsoane de drum Gurahonț-Buteni,  Târnova-Tauț, Lipova-Berzovia și unde a dispărut drumul Mișca-Apateu-Berechiu din documentația Ministerului Dezvoltării. Sunt peste o sută de mii de arădeni afectați de această decizie penibilă a PSD, și în loc să le fie rușine fiindcă nu luptă pentru interesele Aradului, pesediștii au obrăznicia să îi atace pe cei care muncesc”, a declarat ​​consilierul județean Răzvan Cadar.

 

 

No Comments

Comments for Răzvan Cadar: „PSD a trimis în administrație unii oameni care habar nu au nici măcar de cele mai elementare noțiuni administrative” are now closed.