Răzvan Cadar (PNL): “Miniştrii şi parlamentarii PSD au preferat cafelele, în loc să discute cu oamenii de afaceri!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on iulie 28, 2017 with No Comments

 

Consilierul judeţean PNL Răzvan Cadar critică absenţa miniştrilor parlamentarilor PSD de la întâlnirea cu oamenii de afaceri din Arad.

„Întâlnirea cu oamenii de afaceri a fost organizată chiar de reprezentanţi ai Guvernului, un secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a fost prezent şi a apreciat Aradul ca un model de succes. În schimb, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc şi mai ales ministrul Economiei, Mihai Fifor, au preferat să evite întâlnirea cu oamenii de afaceri din Arad. Poate este de înţeles, pentru că măsurile adoptate de guvernarea PSD sunt împotriva oamenilor de afaceri, dar ar fi fost util să afle totuşi cu ce probleme se confruntă economia reală. Cei doi miniştri s-au mulţumit cu un program care să dea bine la imagine. Mai mult, ministrul Economiei Mihai Fifor a preferat să servească o cafeluţă cu colegii de partid, chiar în locul întâlnirii cu oamenii de afaceri. Acesta este respectul pe care îl merită cei care contribuie la bugetul de stat!

În schimb, primarul Gheorghe Falcă, vicepreşedintele CJA Sergiu Bîlcea au stat de vorbă cu oamenii de afaceri. Este un eveniment care subliniază clar atitudinea celor două partide faţă de mediul de afaceri: PNL este partidul oamenilor activi, care fac economia să crească, PSD este partidul care pune biruri pe mediul de afaceri, pentru a câştiga voturi din pomeni electorale”, a spus Răzvan Cadar.

 

 

No Comments

Comments for Răzvan Cadar (PNL): “Miniştrii şi parlamentarii PSD au preferat cafelele, în loc să discute cu oamenii de afaceri!” are now closed.