Răzvan Cadar: “Deputatul Todor să sărbătorească 120 de ani de fotbal cu investiţii guvernamentale în sport”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on februarie 27, 2019 with No Comments

 

Ironiile ieftine ale deputatului Todor legate de sărăbătorirea a 120 de ani de fotbal la Arad au fost taxate de Răzvan Cadar, secretarul executiv al PNL Arad.

Deputatul Todor strigă ca din colţul peluzei, când de fapt este pe terenul de joc. Dânsul este parlamentar şi a votat bugetul României, este un susţinător al Guvernului şi are toate pârghiile să facă ceva pentru sport. Îl invităm pe deputatul Todor să sărbătorească 120 de ani de fotbal cu investiţii guvernamentale în sportul arădean, să aducă bani pentru infrastructura sportivă, pentru competiţii, pentru sportivi. Deocamdată, Guvernul nu vrea să dea banii promişi pentru stadionul UTA, Sala Polivalentă şi bazinul „Delfinul” arată jalnic şi au nevoie de investiţii.

Este nevoie de terenuri de sport peste tot în judeţ pentru sportul de masă. Am constatat cu toţii că PSD urăşte Aradul. Dar să aducă atunci bani parlamentarii PSD pentru bazele sportive din judeţ, măcar la primăriile PSD. Investiţia de la Lipova este prea puţin, în condiţiile în care în ţară sunt construite stadioane mari, moderne şi săli de sport din banii Guvernului. Recent, s-a anunţat că într-o comună cu 18 000 de locuitori se construieşte o sală de sport cu 15 000 de locuri! La Arad nu se poate? Îmi pare rău că parlamentarii PSD s-au redus singuri la condiţia de chibiţi, care se ocupă de comentarii neavenite şi ironii ieftine, în loc să facă ceva pentru Arad”, a spus Răzvan Cadar.

 

 

No Comments

Comments for Răzvan Cadar: “Deputatul Todor să sărbătorească 120 de ani de fotbal cu investiţii guvernamentale în sport” are now closed.