Război total în PSD: Marele senator de Dolj, Mihai-Viorel Fifor continuă să execute pesediștii arădeni!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on mai 14, 2016 with No Comments

fifor economica.net

Așa cum vă semnalam mai zilele trecute, PSD Arad nu mai este condus de la Arad! Iată încă o dovadă clară. Nu e nicio surpriză, la PSD Arad au mai fost aduși șefi din import și în alți ani. Acum, marele senator de Dolj Mihai-Viorel Fifor, pripășit prin orașul nostru cu un singur gând. Să pună mâna pe filială. Astfel trage tare să îi elimine pe toți care nu îi cară tava. I-a îndepărtat pe rând pe Flavius Măduța, Marin Lupaș, Flavius Ghender…etc, oameni care munceau pentru PSD Arad, pe vremea când marele senator Fifor nu știa unde este Aradul pe hartă. Principala lui grijă era ca social-democrații arădeni să dea bani suficienți la Dolj, chiar dacă sacrifică totul în vestul țării.

“Pe țeavă” se află acum Claudius Mladin, inspectorul școlar general. Mai marele Fifor a început demersurile la București, (la ministrul Curaj) ca să-l execute pe omul deputatului Măduța. Din sursele noastre demne de toată încrederea, inspectorul general Mladin a cam întârziat cu promovarea în funcție a pupilei mai marelui senator Fifor, doamna Anca Stoenescu

Mladin și-ar fi permis să obiecteze, că nu este corect ca singura contracandidată a lui Stoenescu să fie eliminată din concurs, deși întrunea toate condițiile legale. Se pare că asta îl va costa, pentru că actualul șef al PSD Arad, Mihai-Viorel Fifor nu tolerează nesupunerea în fața lui.

Dacă mai marele senator Fifor tot a făcut o scrisoare la minister împotriva lui Mladin, poate vine o comisie să verifice circumstanțele concursului pupilei sale. Nu de alta, dar dacă tot candidează Anca Stoenescu pentru PSD la Consiliul Local, măcar să știm un lucru: indiferent cine o susține, a fost sau nu a fost organizat corect concursul pentru funcția de inspector școlar general adjunct? Că azi-mâine se schimbă generalul și poate o vedem iar candidând, după cum ne șoptește un porumbel pesedist!

Așa sună scrisoarea mai marelui șef de la PSD Arad, Mihai Viorel Fifor:

Stimate Domnule Ministru,

Doresc să vă semnalez anumite aspecte cu privire la Inspectoratul Școlar Județean Arad:

În data de 4 Mai a fost ultima zi de depunere a dosarelor pentru ocuparea funcției de Inspector Școlar General Adjunct. Până la ora 15 au fost depuse două dosare, a doamnei Anca Stoenescu și a domnului Nicolae Pellegrini.

După ora 16, doamna prof. Borlea (fost director) a intenționat să își depună dosarul, dar îi lipseau anumite certificate și diplome. Acesteia i s-a permis să revină cu completare la dosar, iar la presiunile domnului Inspector Școlar General Claudius Mladin dosarul a fost preluat de către doamna Inspector Emilia Mandache și Departamentul juridic.

În data de 5 Mai dosarul doamnei prof. Maria Borlea a fost respins la Ministerul Educației Naționale din cauză că îi lipsea din dosar Cerificatul care să ateste faptul că doamna prof. deține gradul I, având doar o adeverință eliberată în anul 1997 care nu este valabilă.

Mai mult decât atât, domnul Mladin face parte din comisia de concurs pentru ocuparea funcției de Inspector Școlar General Adjunct, lucru care ridică semne de întrebare cu privire la moralitatea, etica și integritatea domnului Inspector Școlar General.

Având în vedere cele relatate mai sus vă solicităm să ne comunicați:

Cum este posibil ca o persoană să fi deținut funcția de director la Liceul German timp de zece ani, cu o adeverință eliberată din 1997;

Cum a obținut această persoană gradație de merit (25% în plus la salariu timp de patru ani de zile);

Cum a devenit membru în corpul național al experților în management educațional, în condițiile în care e necesară dovada deținerii Cerificatului de gradul I.

Vă solicităm să efectuați verificări cu privire la modul în care aceste funcții sunt ocupate, asigurându-vă de respectarea reglementărilor în vigoare și să dispuneți măsuri pentru remedierea situației semnalate.

Vă rugăm de asemenea să ne comunicați măsurile întreprinse.

Cu deosebită considerație,

Senator Mihai FIFOR

Liderul Grupului parlamentar al PSD

Claudius Mladin este prieten cu Măduța, deci nu e de mirare că mai marele Fifor are alergie la el, ca de altfel la toți social-democrații arădeni care au muncit în ultimii ani pentru această filială

Așteptăm cu mare interes să vedem cine se mai află în vizorul mai marelui senator de Dolj, Mihai-Viorel Fifor. Interesant!

No Comments

Comments for Război total în PSD: Marele senator de Dolj, Mihai-Viorel Fifor continuă să execute pesediștii arădeni! are now closed.