„Punți între inimi” în parcul din Alfa

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , , ,

Published on iunie 10, 2016 with No Comments

desene-pe-asfalt

Voluntarii străini din cadrul proiectului „Open Your Heart. Give Me Your Time”, ai Asociaţiei Sirinia. au desfășurat azi, în parcul pentru copii din cartierul Alfa, evenimentul intercultural și recreativ „Punți între inimi”.

„Open Your Heart. Give Me Your Time.” este un proiect al Asociaţiei Sirina, care îşi propune să dezvolte activităţi de voluntariat cu tineri şi copii din localitatea Arad Proiectul se încadrează într-o acţiune-cheie, mobilitatea tinerilor, finanţat de Comisia Europeană prin programul Erasmus +.

Azi, 10 iunie 2016, între orele 10.00 – 12.00, în parcul pentru copii din cartierul Alfa, voluntarii străini ai Asociației Sirinia au desfășurat evenimentul “Punți între inimi”.

La această manifestare au participat toate clasele din ciclul primar ai Scolii Gimnaziale „Iosif Moldovan” Arad, peste 150 de elevi împreună cu cadrele didactice. Aceștia au luat parte la diverse activități, cum ar fi desene pe asfalt, copetitii sportive flashmob și pictura pe fata – realizate de către voluntarii din Spania, Italia, Germania si Portugalia ai Asociatiei Sirinia.  Totodată copiii au fost provocați să își aducă jucăria favorită și să facă schimb cu un alt copil pentru aș aminti de voluntari și de acest eveniment.

Activitățile au fost amuzante, copiii fiind entuziasmați și bucuroși – toate acestea spre bucuria voluntarilor, a profesorilor, a însoțitorilor și a reprezentanților asociației, iar creativitatea și bucuria au fost la cel mai înalt nivel, într-o mare de spațiu verde, culoare si voie bună!

No Comments

Comments for „Punți între inimi” în parcul din Alfa are now closed.