PSD-iștii Fifor și Căprar îl slujesc orbește pe Dragnea

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on iunie 23, 2018 with No Comments

 

Dacă înaintea alegerilor parlamentare din 2016, Fifor și Căprar erau undeva la coada PSD, unul aruncat din organizația Dolj, celălalt cu o organizație clasată printre ultimele din țară, iată că acuma s-au cățărat puternic pe cocoașa mai marelui Dragnea. Pentru slugărnicia lor față de penalul Dragnea aceștia au fost recompensați pe măsură, unul ministrul apărării iar celălat șeful comisiei de apărare din Camera Deputaților. Nu e de mirare că cei doi păzesc cu strășnicie dosul șefului lor, la fiecare apariție a condamnatului penal Dragnea cei doi îi păzesc dosul, Căprar cu un devotament deosebit, lovind cu pumnul pe cei care doar încearcă să-i pună o întrebare mai marelui șef din Teleorman.

Deputatul Căprar chiar a remis un comunicat de presă unde ăși arată devotamentul față de șeful său de partid, limbile ceasului fiind cu mult mai scurte decât cea a lui Căpar. Oare ce se va întâmpla atunci când condamnatul penal Dragnea se vaalătura deținuților de la Jilava sau Poarta Albă, cei doi Fifor și Căprar vor intra alături de el ca să-i păzească în continuare dosul? Că dacă tot îi asigură spatele măcar să o facă până la capăt, cam vreo 3 ani și șase luni.

Oare până când acest penal Dragnea și acoliții lui gen Fifor și Căprar cred că Românias este o țară bananieră?  Acest Dragnea nu se va putea lupta cu poporul, cu magistrașii, cu președintele, cu presa liberă lovită cu pumnii de însuți Căprar. Acesta dorește efectiv să desființeze parlamentul ca for legislativ, să nu mai existe dezbateri și promulgări , ci să se emită doar decrete sau Ordonanțe de Guvern, gen celebra Ordonanță 13, din care se pare că PSD nu a învățat nimic. Cea mai bună soluție ar fi ca șefimea PSD să înțeleagă ce pericol reprezintă acest personaj și să se debaraseze de acest nebun Dragnea și de acoliții săi până nu va fi prea târziu,când în țară  va fi haos doar ca acest dement Dragnea să scape de pușcărie.

No Comments

Comments for PSD-iștii Fifor și Căprar îl slujesc orbește pe Dragnea are now closed.