PSD Arad se va întruni sâmbătă într-un CEX județean pentru a adopta două rezoluții importante

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on iunie 16, 2017 with No Comments

PSD Arad îşi exprimă întreaga susţinere pentru deciziile adoptate în cadrul Comitetului Executiv Național în data de 14 respectiv 15 iunie 2017, anume de retragere a sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu și excluderea acestuia din partid. Insensibil la argumente, la dezbatere și analiza raportului de evaluare a Guvernului, domnul Grindeanu a declanșat o criză politică prin refuzul său de a demisiona. Prin aceasta nu face decât să demonstreze că nu ne animă același tip de idealuri, preocuparea noastră fiind doar aceea de a respecta cu rigoare implementarea justă și la termen a capitolelor din Programul de Guvernare. Am câștigat alegerile cu cea mai bună platformă posibilă iar cetățenii așteaptă de la noi punerea în aplicare a reformelor cuprinse în program. Guvernul nu poate fi monopolizat de către o persoană care nu a fost aleasă în mod direct și care nu se bucură de sprijinul politic a formațiunii care i-a încredințat această înaltă funcție.

Mai mult decât atât, PSD Arad se va întruni sâmbătă într-un CEX județean pentru a adopta două rezoluții importante. Prima vizează susținerea față de deciziile adoptate de către forumul suprem al partidului iar cea de a doua se referă la suportul pentru a iniția o moțiune de cenzură la adresa Guvernului, urmare a refuzului primului-ministru de a demisiona.

No Comments

Comments for PSD Arad se va întruni sâmbătă într-un CEX județean pentru a adopta două rezoluții importante are now closed.