PSD Arad : Atitudinea unor dezertori mărunți care au plecat la partide de buzunar nu poate afecta nici unitatea unei partid solid și cu atât mai puțin stabilitatea României.

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on mai 24, 2018 with No Comments

Organizația PSD Arad consideră că acțiunile izolate ale unor indivizi care au părăsit partidul nu sunt de natură să destabilizeze cea mai puternică formațiune politică din România și nici să-i abată pe social-democrați de la punerea în aplicare a prevederilor Programului de Guvernare. Atitudinea unor dezertori mărunți care au plecat la partide de buzunar nu poate afecta nici unitatea unei partid solid și cu atât mai puțin stabilitatea României. Aici nu este vorba despre diferențe de ordin doctrinar sau de nuanțe privind aplicarea măsurilor din program, ci despre trădarea unor idealuri, interese meschine de grup și jocuri inițiate de personaje care doresc dar nu pot să lovească în unitatea Partidului Social Democrat. Avem majoritatea parlamentară, guvernăm legitim împreună cu ALDE iar agenda noastră de lucru este cea a poporului român. După cum afirma și președintele Liviu Dragnea, majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece o moţiunea de cenzură. Trebuie să privim spre ziua de mâine, cum am făcut-o întotdeauna și să nu ne batem capul cu câțiva transfugi de circumstanță ci cu adevăratele probleme ale acestei țări și cu soluțiile pe care PSD le gândește și elaborează pentru bunăstarea cetățenilor și bunul mers al lucrurilor în România.

 

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for PSD Arad : Atitudinea unor dezertori mărunți care au plecat la partide de buzunar nu poate afecta nici unitatea unei partid solid și cu atât mai puțin stabilitatea României. are now closed.