Proiecte de până la 100.000 de euro pentru digitalizarea IMM-urilor

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: ,

Published on februarie 13, 2023 with No Comments

Deputatul liberal arădean Glad Varga, vicepreşedintele Comisiei pentru antreprenoriat şi turism, suţine că începând cu 15 februarie 2023, se pot depune proiectele pentru granturile de până la 100.000 euro pentru digitalizarea IMM-urilor.

„Din 15 februarie IMM-urile pot accesa granturi de până în 100.000 de euro pentru digitalizare. Vorbim de un apel finanţat prin PNRR , cu un buget total de 350 milioane euro. Trebuie însă menţionat că în ghidul specific au fost introduse o serie de modificări, astfel încât forma sa finală să respecte cât mai fidel interesele beneficiarilor”, susţine Glad Varga, deputat PNL de Arad.

IMM-urile vor putea astfel accesa fonduri pentru: achiziții de hardware TIC; achiziții de echipamente pentru automatizări și robotică destinate fluxurilor tehnologice, integrate cu soluții digitale; dezvoltarea și/sau adaptarea aplicațiilor software/licențelor, inclusiv soluțiile de automatizare software de tip RPA, respectiv Robotic Process Automation; achiziții de tehnologii blockchain; achiziții de sisteme de inteligență artificială, machine learning, augmented reality, virtual reality; achiziționare website de prezentare; achiziția de servicii de tip cloud și IoT; instruirea personalului care va utiliza echipamentele TIC; consultanță/analiză pentru identificarea soluțiilor tehnice de care au nevoie IMM-urile etc.

Informaţii suplimentare sunt disponibile aici: https://mfe.gov.ro/noutati-privind-apelul-de-350-de-milioane-de-euro-pentru-digitalizarea-imm-urilor/?fbclid=IwAR2VsIqDhYR6SWaJ7btybEdFgpTNpjaIO6h_Gh5eEiCeENO-B7ii43Ouoa4

 

No Comments

Comments for Proiecte de până la 100.000 de euro pentru digitalizarea IMM-urilor are now closed.