Proiect de hotărâre privind atribuirea denumirilor strada Platon și strada Aristotel

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on aprilie 13, 2023 with No Comments

Primăria Municipiului Arad anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ, începând de astăzi, 13 aprilie 2023:

Proiect de hotărâre privind atribuirea denumirilor strada Platon și strada Aristotel

unor străzi din Zona Industrială Nord - inițiativa primarului

Proiectul de hotărâre se referă la atribuirea de denumiri de stradă, în Zona Industrială Nord, terenuri aflate în proprietatea Municipiului Arad, identificate conform extraselor de carte funciară astfel: – STRADA PLATON – CF nr. 348668 Arad și CF nr.347776 Arad – STRADA ARISTOTEL – CF nr. 347803 Arad. Se completează Nomenclatorul stradal aprobat prin Hotărârea nr. 273/2010 a Consiliului Local al Municipiului Arad, cu denumirea nouă şi se aprobă introducerea străzii la care se face referire în prezenta hotărâre în zona de impozitare corespunzătoare, zona ,,D’’.

Documentaţia poate fi consultată: pe pagina de internet a instituţiei, accesând acest link, la sediul instituţiei, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 – 17:30, vineri între orele 08:30 – 14:00. Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Relaţii cu Publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 24 04 2023 prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei, la acest link, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: dezbaterepublica@primariaarad.ro sau prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 75.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, aici.

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris. Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică până la data de 24 04 2023.

 

No Comments

Comments for Proiect de hotărâre privind atribuirea denumirilor strada Platon și strada Aristotel are now closed.