Privind întreruperea parţială a furnizării de apă potabilă în localităţile Baraţca şi Păuliş

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on august 21, 2015 with No Comments

apa

SC Compania de Apa Arad SA anunţă că în data de 24 august 2015, în intervalul orar 08:00 – 15:00 furnizarea de apă potabilă va fi întreruptă parţial în localităţile Baraţca şi Păuliş. Întreruperea este necesară în vederea remedierii unei avarii la conducta de distribuţie apă potabilă DN400 mm din azbociment, localizată pe DN7. Astfel, câte 50 de gospodării aflate în aria lucrărilor, din cele două localităţi vor fi afectate de această întrerupere.

Pe lângă disconfortul creat de această întrerupere, cetăţenii vor constata şi colorarea apei, cauzată de schimbarea sensului de curgere si presiune scăzută în momentul refurnizării. Deoarece această perturbare nu va fi una de durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă, dorind să îi asigurăm că, în momentul stabilizării debitului, apa va putea  fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent.

 

No Comments

Comments for Privind întreruperea parţială a furnizării de apă potabilă în localităţile Baraţca şi Păuliş are now closed.