Prins în flagrant furând alcool

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 12, 2018 with No Comments

Polițiștii secției nr.1 Vlaicu au depistat ieri, în flagrant delict, un tânăr care fura dintr-un supermarket.

Polițiștii cercetează un tânăr de 24 de ani, care a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea trei sticle conținând băuturi alcoolice, dintr-un supermarket de pe strada Poetului din municipiu.

Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 163 de lei a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 Infracțiuni rutiere

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au depistat în trafic mai mulți bărbați care au săvârșit infracțiuni rutiere.

Astfel, au fost depistați: pe raza localității Ineu, un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din luna decembrie a anului 2017, pe raza localității Pâncota, un bărbat de 54 de ani, cetățean italian, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat, pe raza localității Sântana, doi tineri, de 19 ani și 20 de ani, în timp ce conduceau autoturisme fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar pe D.J. 682, în Felnac, un adolescent de 17 ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a deține permis de conducere.

În cazul celui depistat sub influența alcoolului, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor depistați încălcând normele legislației rutiere, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Polițiștii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 122 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 54.000 de lei.

Dintre acestea, 26 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 96 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

 

No Comments

Comments for Prins în flagrant furând alcool are now closed.