Primii șapte pacienți din Arad vindecați de COVID-19!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on aprilie 08, 2020 with No Comments

Șapte dintre pacienții internați în clădirea de pe strada Stephan Ludwig Roth au fost externați din spital după ce au primit rezultate negative la cele două testări consecutive Covid -19, fiind considerați vindecați!

”Spuneam sâmbătă că este prematur să vorbim despre pacienți vindecați la Arad deoarece noi am internat pacienți confirmați cu COVID-19 abia din data de 25 martie. Iată că astăzi, ne bucurăm cu toții să anunțăm că avem pacienți vindecați la Arad. Vă mulțumim tuturor pentru sprijin și încredere!”, a declarat conf.univ.dr. Gheorghe Nini, medic coordonator Secție Boli Infecțioase Adulți – COVID-19 (spitalul din Grădiște).

Președintele Consiliului Județean Arad, a transmis un mesaj de susținere medicilor care luptă în prima linie cu virusul COVID-19: ”Recunoștința și respectele mele corpului medical care a muncit pentru însănătoșirea acestor pacienți. În toată această perioadă, extrem de grea pentru întreaga țară, externarea primilor pacienți este o rază de speranță care în perioada următoare va deveni o certitudine: la Arad se vindecă pacienții COVID-19! Le mulțumesc tuturor celor care fac posibilă această performanță medicală și le doresc multă sănătate și putere de muncă”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

 

 

No Comments

Comments for Primii șapte pacienți din Arad vindecați de COVID-19! are now closed.