Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă a primit medalia “Jean Monnet” din partea Mișcării Charta XXI

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 24, 2016 with No Comments

thumb_DSC_0902_1024

Primarul Municipiului Arad,Gheorghe Falcă a primit medalia “Jean Monnet” din partea Mișcării Charta XXI, asociație civică europeană fondată la inițiativa fostului vicepreședinte al Parlamentului European, László Surján.

Distincția i-a fost înmânată Primarului Aradului de către domnul László Surján în cadrul unei reuniuni a Mișcării Charta XXI care a avut loc în această după-amiază în Sala Regele Ferdinand a Palatului Administrativ Arad.

Mişcarea Charta XXI este o inițiativă civică pentru încurajarea reconcilierii între popoarele din Europa Centrală și de Est. Chartei XXI i se poate alătura orice persoană care este deschisă către recunoaşterea şi respectarea valorilor altor naţiuni, care este pregătită să cunoască istoria și cultura popoarelor vecine.

Municipiul Arad a primit, în anul 2015, „Premiul pentru Reconciliere și Cooperare” din partea Mișcării Charta XXI. Premiul se acordă anual unei persoane sau unei organizații care sprijină procesul de reconciliere din Europa Centrală și de Est și care promovează dialogul constant și deschiderea sinceră către valorile multiculturale.

No Comments

Comments for Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă a primit medalia “Jean Monnet” din partea Mișcării Charta XXI are now closed.