Primăria pregătește a 9-a ieșire către Centura Aradului, iar Guvernul finalizează pasajul de la CET

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on mai 04, 2016 with No Comments

pasaje

Gheorghe Falcă, primar al Municipiului Arad și președinte al PNL Arad, a anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că Primăria Municipiului Arad va construi un sens giratoriu pentru a rezolva problema intersecției dintre Centură și strada Câmpul Liniștii. Astfel, Aradul va ajunge la cea de-a 9-a ieșire către Centură, lucru care va fluidiza traficul rutier din oraș.

Așa cum știți deja, pasajele de pe Centura Municipiului Arad au fost blocate în 2012, iar sensul giratoriu care era prevăzut pentru a rezolva intersecția dintre Câmpul Liniștii și Centură este în aceeași situație. Constatâd că Guvernul Ponta a întârziat aceste lucrări, Primăria Municipiului Arad a preluat terenul și am început documentația pentru a realiza acest sens giratoriu. Astăzi vă pot spune că au fost date documentele pentru începerea lucrărilor. Sperăm ca în această săptămână să înceapă aceste lucrări. Această investiție va rezolva cea de-a 9-a ieșire a Municipiului Arad către Centură, lucru ce va rezolva o problemă de trafic”, a explicat primarul Municipiului Arad.

Totodată, Gheorghe Falcă a anunțat că Guvernul României, prin CNADNR, va demara licitația pentru pasajul din zona CET, pasaj care este finalizat în proporție de 85%, dar ale cărui lucrări au fost oprite în 2012 de către Guvernul Ponta.

În această săptămână va fi demarată licitația pentru pasajul din zona CET. Așteptăm ca apoi constructorul să fie desemnat de către CNADNR și Guvernul să finalizeze această investiție blocată de Guvernul Ponta. Pasajul este finalizat în proporție de 85%. În două luni și jumătate, maxim trei luni, pasajul ar trebui să fie finalizat și să fie dat în folosință până cel târziu în toamna acestui an”, a mai declarat Gheorghe Falcă.

No Comments

Comments for Primăria pregătește a 9-a ieșire către Centura Aradului, iar Guvernul finalizează pasajul de la CET are now closed.