Primăria Municipiului Arad face înscrieri pentru operatori calculator în secții de votare

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 23, 2015 with No Comments

votare

Primăria Municipiului Arad face înscrieri pentru operatori calculator în secții de votare, în baza normelor metodologice privind funcționarea Sistemului informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal, selecția și desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare (aprobate prin Hotărârea AEP nr. 9 din 28.10.2015 publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 812 din data de 2 noiembrie 2015).

Persoanele interesate pot să se înscrie până în data de 24 noiembrie 2015 la Primăria Municipiului Arad – Serviciul Administraţie Publică Locală, camera 37, program de luni-joi între orele 8-17, vineri între orele 8-14.

Modelul cererii de înscriere este disponibil pe site-ul www.primariaarad.ro sau la Serviciul Administraţie Publică Locală din cadrul Primăriei.

Precizăm că activitatea de operator de calculator la secțiile de votare este remunerată sub formă de indemnizație stabilită prin Hotărâre a Guvernului. Persoanele care doresc să participe la selecție trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;

– să cunoască limba română, scris şi vorbit;

– să aibă minimum 18 ani împliniţi;

– să aibă capacitate deplină de exerciţiu;

– să fi absolvit învățământul general obligatoriu;

– să deţină cunoștinţe de bază în tehnologia informației.

No Comments

Comments for Primăria Municipiului Arad face înscrieri pentru operatori calculator în secții de votare are now closed.