Prezentarea principalelor modificări aduse de Codul Fiscal şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on martie 11, 2016 with No Comments

4 (Copy)

Astăzi a avut loc la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad evenimentul de informare cu privire la principalele modificări aduse Codului Fiscal în anul 2016 şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal, în parteneriat cu Direcţia Venituri a Primăriei Municipiului Arad, prezentat de Director Pavel Neamţiu şi Sef Serviciu Impunere persoane fizice Perjariu Fanica şi cu Asociaţia Națională a Evaluatorilor Autorizați din România, prezentat de Preşedinte Daniel Manaţe.

Evenimentul s-a dovedit a fi de folos atât pentru persoane fizice cât şi pentru agenţii economici, care au avut ocazia să adreseze întrebări şi nelămuriri cu privire la subiectul temei abordate: principalele modificări aduse Codului Fiscal în anul 2016 şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal.

“Scopul acestei întâlniri a fost acela de a informa mediul de afaceri asupra principalelor modificări aduse de normele noului Cod Fiscal 2016. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad este în permanenţă informată despre noutăţile legislative şi pentru că suntem aici ca să venim în sprijinul mediului de afaceri arădean şi să asigurăm accesul la informaţii, am organizat această dezbatere, în parteneriat cu Direcţia de Venituri a Primăriei Municipiului Arad şi cu Asociaţia Națională a Evaluatorilor Autorizați din România”, a declarat Gheorghe SECULICI, Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

No Comments

Comments for Prezentarea principalelor modificări aduse de Codul Fiscal şi valoarea impozabilă în contextul noului Cod Fiscal are now closed.