Precizări făcute de consilierul USL, Ionel Ciupe

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on februarie 06, 2013 with No Comments

În data de 15, respectiv 16 ianuarie 2013 am iniţiat şi depus un proiect de hotărâre care vizează achiziţionarea, reabilitarea şi renovarea clădirii Teatrului Vechi Arad, după care ar urma introducerea în circuitul cultural, turistic şi naţional al acesteia.

Constatam zilele acestea că există interes şi emulaţie faţă de viaţa culturală din Arad şi mă refer aici tot la clădirea Teatrului Vechi.

Spre surprinderea mea, în data de 21 ianuarie 2013, la o săptămână după ce am depus proiectul pentru achiziţionarea clădirii Teatrului Vechi din Arad, a apărut domnul primar Falcă într-o emisiune TV şi anunţa că domnia sa va iniţia un proiect ce vizează cumpărarea Teatrului Vechi. Şi ca să nu îl lase singur pe primarul Falcă, domnul viceprimar L. Bognar anunţa şi domnia sa, după câteva zile, că va demara un proiect cu privire la „recuperarea” şi „integrarea” în circuitul valorilor culturii europene a Teatrului Vechi (Casa Hirschl). Ideea a fost preluată imediat şi de Mişcarea Arădeană, care declanşează acţiunea civică: „Salvăm Teatrul Hirschl”. Acţiuni lăudabile pentru dânşii, dar din păcate fabricate prin furt şi dezinformare.

Şi asta pentru că, atât primarul Falcă, cât şi vicele Bognar anunţă acest proiect după data de 21 ianuarie 2013, amândoi ştiind foarte bine că eu am depus acest proiect cu aproximativ o săptămână înainte, în ziua celebrării a 163 de ani de la naşterea marelui poet al neamului Mihai Eminescu.Am făcut aceste precizări pentru ca arădenii să cunoască adevărul.

Consilier Municipal PNL (USL)

Ionel CIUPE

 

No Comments

Comments for Precizări făcute de consilierul USL, Ionel Ciupe are now closed.