Poliţiştii au aplicat sancţiuni în valoare de 6000 de lei

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on iulie 12, 2013 with No Comments

În cadrul unei acţiuni organizate de către poliţiştii Compartimentului Silvic, pe linia transportului de material lemnos au  fost depistate trei transporturi de material lemnos care nu îndeplineau condiţiile legale.

Poliţiştii l-au depistat pe N. Daniel, din oras Făget, care a transportat cu o autoutilitară, cantitatea de 6 metri steri lemn de foc,  specia cer, carpen si fag, fără ca materialul să corespundă din punct de vedere cantitativ cu cel trecut pe avizul de însoţire prezentat la control.

De asemenea, a  fost depistat T. Georgel, din Ususău , care a transportat cu o autoutilitară, cantitatea de 6 metri steri lemn de foc, specia cer, fără ca materialul să corespundă din punct de vedere al speciei cu cel trecut pe avizul de însotire prezentat la control.

C. Ciprian, din Hălmagiu, a fost depistat  în timp ce  transporta, cantitatea de 1,8 mst. lemn de foc specia fag fasonat, care nu corespundea din punct de vedere cantitativ și al speciei, cu cel înscris în aviz.

Conform Legii 171/2010, cei trei transportatori au fost sancţionaţi contravenţional cu suma de 6.000 lei,  iar materialul lemnos, în valoare de 1400 lei, a fost reţinut în vederea confiscării.

No Comments

Comments for Poliţiştii au aplicat sancţiuni în valoare de 6000 de lei are now closed.