Poliţiştii arădeni au prins în flagrant, doi bărbaţi suspectaţi că au sustras din zeci de garaje şi boxe

Written by admin. Posted in Top News

Tagged: , , ,

Published on februarie 20, 2014 with No Comments

În urma activităţilor desfăşurate, în data de 19.02.2014, în jurul orelor 0320, poliţiştii i-au prins în flagrant pe S. Claudiu Ioan, de 18 ani,din Arad şi A. Gheorghe, de 34 ani din Andrei Şaguna, care au sustras mai multe bunuri, din boxele de la subsolul blocurilor 190 şi 191, de pe strada Voinicilor, din municipiul Arad.

In urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul ca cei doi sunt  suspecţi în mai multe furturi din garaje si boxe comise,  in perioada ianuarie-februarie 2014 pe raza cartierului Micălaca, din municipiul Arad. Cei doi intrau prin efracţie (prin forţarea uşilor de la intrarea în blocuri sau prin geamurile de la subsolurile acestora, iar prin spargerea lacătelor de la boxe şi garaje, sustrăgeau bunurile depozitate acolo de către proprietari.

De altfel, poliţiştii au depistat şi ridicat din imobilul în care cei doi bărbaţi locuiau fără forme legale, o cantitate impresionată de bunuri (echipamente de pescuit-bete de pescuit, mulinete, accesorii, articole camping-scaune, corturi, sac de dormit, băuturi alcoolice, produse alimentare, scule electrice si manuale, cabluri electrice, o consola de jocuri, detergenţi),  precum si cantitatea de aproximativ 160 kg cupru.

Prejudiciul creat de către cei doi suspecţi  a fost estimat la 11.000 lei.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei  de azi vor fi prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

No Comments

Comments for Poliţiştii arădeni au prins în flagrant, doi bărbaţi suspectaţi că au sustras din zeci de garaje şi boxe are now closed.